Зайдастай гоймон
Нарийхан гоймон сонгох нь зүйтэй. Мэдээж хамгийн амттай гэсэн зайдсаа 4 хувааж, гоймонгоо аажмаар хугалалгүй дундуур нь хийнэ. Мѳн л 3-5 ширхэг байхад болно. Тэр хооронд ус буцалгаад, буцалсан усандаа бага зэрэг давс, амтлагч хийнэ. Буцалхаар нь зайдастай гоймонгоо хийж 15 мин хиртэй буцалгаад гоймонгоо болсон эсхийг шалгаад, гаргаж усыг шүүнэ. Дараа нь бага зэрэг олив тос эсвэл ямар нэг ургамлын тос хийж хутгаад бэлэн болно.
No comments:
Post a Comment